introduktion

jeg læser medievidenskab

jeg elsker mennesker

historier

medier

& road trips

mørk chokolade

kaktusser

drømme & disko

lange gåture

skøre ideer

 

Mit navn er Amanda Louise Gladbjerg, og jeg læser på kandidatuddannelsen i Medievidenskab på Aarhus Universitet. Jeg er født i 1991 og opvokset i Aarhus. Medievidenskab valgte jeg, fordi jeg interesserer mig for mennesker og medier, samt hvilken inflydelse de har på hinanden. Jeg elsker at undersøge virkemidler, som de udtrykker sig i reklamer, film, på tv, i skrevne medier, på nettet - og den luft der forbinder et menneske med et andet.

 

Kreativ kommunikation optager mig, og jeg drømmer om at omsætte forretningsstrategier til kommunikationsstrategier. I efteråret 2017 var jeg account & planning intertn hos reklamebureauet Uncle Grey i Aarhus. Det var fantastisk at få hands on med strategisk planlægning og kundehåndtering samt et indblik i de vilde idéer og koncepter, der udspringer derfra. I'm hungry for more.

 

I 2018 starter jeg på mit speciale. Jeg ser frem til at fordybe mig i visualitet og æstetik i reklame, som mit speciale skal omhandle. Til sommer kan jeg kalde mig cand.mag.i Medievidenskab.

hvorfor specialisere sig i én ting, når man er god til så meget?

Jeg er passioneret omkring tegning og illustration. At føre en pen henover papiret er en måde, jeg kan kommunikere min tanker ud til den omgivende verden. Jeg har en blog til mine illustrationer.

 

 

som barn

 

kunne jeg få timer til at gå med at lege med pinde og snore og jeg bandt køkkenskabene sammen og lavede hejsemekanismer

i dag

 

optager tegning og elektronisk musik og kulturelle events min tid og jeg spiser stærk mad og jeg springer i havet når det er vinter

 

i fremtiden

 

vil jeg rejse endnu længere ud i verden fordi jeg tror på at mødet med kulturer er vejen til at finde og acceptere sig selv